View unanswered posts | View active topics * FAQ    * Search
* Login   * Register




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Nekoame
 
PostPosted: Fri, Jan 06 2017, 2:36 AM 



Player

Joined: 06 Jan 2017

Hi there.

I've started to play on Amia yesterday and I'm loving it so far.
But I'm having a little (big) problem here... I can't see a lot of sprites around. For example, when I log in on Cordor, I presume we should be on a ship, right? I can't see the ship. My characters appear floating 10 meters above the ground.. I can see other players movint to a point then teleporting to the land above but I cant see anything.

Enemies.. I cant see a lot of enemies as well. My loyal bear companion can kill them... But I can't see my bear sometimes as well.

And players. I can't see players or see only their weapons and armors sometimes.

And my inventory keeps disappearing.. I have to relog every 5 minutes to see the itens, sell them and not be emcunbered.

Have I done something wrong? Missed anything? I followed the instructions about the haks and tlk three times now.


Many thanks for the help and the great server <3


 
      
Tarnus
 
PostPosted: Fri, Jan 06 2017, 2:43 AM 

User avatar

DM

Joined: 28 Aug 2015

Do you have any additional/non amia or non-default nwn files in your override or hak folder?

_________________
Playing as:
Aleana Xiloscient: Wherever the winds take her.
Jealesyl Truesong: A voice in the dark
DM Prometheus: Bringing you fire


 
      
Nekoame
 
PostPosted: Fri, Jan 06 2017, 3:12 AM 



Player

Joined: 06 Jan 2017

Tarnus wrote:
Do you have any additional/non amia or non-default nwn files in your override or hak folder?


Thank you for your answer.

None. It was a clean install


 
      
Poorsod
 
PostPosted: Fri, Jan 06 2017, 12:56 PM 



Player

Joined: 03 Oct 2010

Do you have the 1.69 critical rebuild patch?

https://neverwintervault.org/project/nwn1/other/patch/169-critical-rebuild-english


 
      
Nekoame
 
PostPosted: Mon, Jan 09 2017, 17:24 PM 



Player

Joined: 06 Jan 2017

Poorsod wrote:


I didnt.
Just installed and it solved all my issues. I dont Remember Reading about this critical build on the HAK part on the website.


Many Thanks, fellows


 
      
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group