View unanswered posts | View active topics * FAQ    * Search
* Login   * Register




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
exquisitelyme
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 1:29 AM 

User avatar

Player

Joined: 26 May 2009

It has been happening a lot recently to me.

I am playing normally when the server says I timed out and I disconnect. When I open the server browser again, B-mia is showing, and I can connect, but A-mia shows as offline as I cant get ingame.

Anyone has any idea what is going on and how to solve it?

_________________
I play:
Talas Volodymir, human bard
Frums Deedone, halfling druid


 
      
CratzBlade113
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 2:04 AM 

User avatar

Player

Joined: 13 Mar 2009

I'd just put A-mia and B-mia shortcuts on your desktop, tbh. Beats having the whole server list deal.

_________________
Former player, current forum lurker
Login - NoLoveLost


 
      
Commie
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 2:24 AM 

User avatar

Player

Joined: 02 Dec 2015

Restart your router.

If you can get to Amia A but not B it's pretty much a certainty to be a problem on your end as all that's changing is the port.

_________________
ANT ALARM

Count Kaldrjarn Pitt | Archmage Kilmar | Sarguk Morderer

ANT ALARM

MisterLich wrote:
First of all, my brain is one of the best here.


 
      
Yin
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 3:47 AM 

User avatar

Player

Joined: 11 Jul 2014

I have same problems too sometimes. Not very often though, and it's only Amia-specific, as I can access other sites without problems during that.

_________________
"To avoid enemy attack - simply don't be where it lands."


 
      
robbi320
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 13:23 PM 



Player

Joined: 04 Jan 2015

Same thing happens to me, I usually just disconnect my PC from my router and reconnect, mainly because my family would kill me if I killed the router...


 
      
Jes
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 18:31 PM 

User avatar

Developer

Joined: 23 Aug 2006
Location: Somewhere in Novlr

Yeah, it happens sometimes. I just shut off my WiFi on my computer for like five minutes, then reconnect. Usually works!

_________________
Login: The Copper Queen
Illunamaeryx - First Knight of Kohlingen
-------------------


 
      
exquisitelyme
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 18:37 PM 

User avatar

Player

Joined: 26 May 2009

Thank you everyone for the help/advice.

It normally goes back online for me after some time, sometimes short, sometimes long. It is the frequency with which it has been happening that made me try to look for a more permanent solution but it seems there are only workarounds :(

Thank you again.

_________________
I play:
Talas Volodymir, human bard
Frums Deedone, halfling druid


 
      
Maverick00053
 
PostPosted: Sun, Feb 05 2017, 19:31 PM 

User avatar

Administrative Developer

Joined: 14 Oct 2006

There has been a lot of updates lately as well and sometimes we just go about restarting the servers so they get implemented.

_________________
Active
Levexal
Techsmith Tokas Tokersun - http://amiaworld.net/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=88661


 
      
Arkun
 
PostPosted: Fri, Feb 10 2017, 1:37 AM 



Player

Joined: 14 Aug 2015

I've been experiencing this issue lately. Right now I cannot connect to A-mia or B-mia, they're both 'Offline'.


 
      
Arkun
 
PostPosted: Sat, Feb 11 2017, 23:06 PM 



Player

Joined: 14 Aug 2015

Still suffering from this issue - I have to attempt connecting like 3-4 times in order to connect. Just got stuck trying to port between A and B on my wand, so now I have to shut the game down completely and hope to just connect to B and run manually to where I wanted to go.


 
      
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group